Önemli Duyuru

İFTAR DAVETİ

AHTYD 24/06/2016 cuma Günü bahtili köprüsü dibine Aras At Çiftliği nde Geleneksel iftar yemeğimiz vardır üyelerimiz eşleriyle birlikte davetlidirler.

Sayın Meslektaşlarımız;

2013 yılında Antalya İli Halı Temizleyicileri ve Yıkamacıları Derneği kurulmuş olup faaliyete geçmiş bulunmaktadır.

Derneğimiz Antalya’daki halı yıkamacıları dernek çatısı altında bir araya toplamak, işletmeleri daha teknik, profesyonel hizmet üretebilir hale getirmek, üyeler arası mesleki dayanışma ve iletişimi sağlayıp mesleğimizdeki problemleri kolektif bir akılla çözüm yolları aramak üzere kurulmuştur.

Misyonumuz ,

• Sektörümüzde faaliyet gösteren firmalarla tanışma ve bilgi alış verişini sağlamak,
  • Gerekli kontrol ve denetimleri yapıp doğru yönde bilgi aktarımını yapıp tavsiyelerde bulunmak.
  • Tüketiciyi yanıltıcı reklam veren firmaları önce uyarmak sonra gerekli hukuki işlemi başlatmak
  • Dernek üyelerimizle medya ve basında yer almak ve reklam vermek
  • Kanun ve Mevzuattaki gelişmeleri takip edip üyelerimizi bilgilendirmek

Antalya da 200 ün üzerinde halı yıkama yeri olup Bağlı bulunduğumuz esnaf ve sanatkârlar odası bunun sadece %20 sinin kayıtlı bulunduğunu ve kayıtlı olmayanlar hakkında hukuki işlem başlatacağını söyledi, meslektaşlarınız olarak eğer Maliye, SSK, Oda kaydı, araçlarınız için k2 belgeleriniz yoksa kayıtlarınızın bir an önce yaptırmanızı tavsiye ediyoruz.

Ayrıca müşteriyi yanıltıcı reklam, broşür ve tabelanız varsa 10 gün içerisinde kaldırınız aksi takdirde dernek olarak gerekli mercilere başvurulacağını ve hukuki işlemlerin başlayacağını bildiriyoruz. Dernek üyeleri tarafında yanıltıcı reklam yapanların takibi devamlı surette yapılacaktır. Bilginize arz olunur.Saygılarımızla